Kamen d.d. Pazin

(Hrvatski) Karijere

Upoznaj nas

(Hrvatski)

Kamen je naša strast

Sve nas vodi zajednička motivacija – ponuditi najbolji proizvod od kamena. Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji i preradi kamena, dugogodišnjem iskustvu i znanju te ulaganju u najmoderniju tehnologiju, u toj smo zajedničkoj motivaciji lideri.

Kontinuirano zadovoljavanje potreba naših klijenata te stvaranje ljepšeg i boljeg okruženja pružanjem jedinstvenih, integriranih i inovativnih proizvoda naša je misija, dok je pozicioniranje pri samom vrhu kamenarske industrije, kao i odlike stabilnog i poželjnog poslodavca naša vizija.

Puno i kvalitetno iskorištenje svih naših ljudskih i ostalih potencijala, poštivanje načela zaštite okoliša, te osiguranje poslovne uspješnosti i zadovoljstva zaposlenika, samo su neki od naših najvažnijih ciljeva.

(Hrvatski) Naše lokacije

Radna okolina

(Hrvatski)

Zaposlenici su naša najveća snaga

+400 zaposlenika na 8 lokacija – u toj razgranatoj i međusobno snažno povezanoj mreži brojnih poslovnih aktivnosti, iz dana u dan potvrđujemo važnost svakog pojedinog zaposlenika u stvaranju dugoročne uspješnosti i održivosti “Kamen”-a Pazin.

Stručni i ambiciozni zaposlenici – to je naša budućnost.

Osiguranje stabilnih radnih mjesta, ugodne radne atmosfere, poticajnog i dinamičnog okruženja, ulaganja u daljnje usavršavanje i osposobljavanje, uz beskompromisnu sigurnost i zaštitu zdravlja naših zaposlenika, kontinuirano je u fokusu svih naših aktivnosti i planova.

(Hrvatski) Naši zaposlenici, naša budućnost

Posao u "Kamen"-u

(Hrvatski)

Postani dio “Kamen”-a

Razvoj i modernizacija tehnike i tehnologije, kao i sve inovativniji i kompleksniji načini proizvodnje i prerade kamena, značajno utječu ne samo na organizaciju, dinamiku i rezultate našeg poslovanja, već i na radnu snagu kao jednu od ključnih komponenata za ostvarenje svih naših ambicioznih poslovnih planova.

Sve su veće naše potrebe za kompetentnom i konkurentnom radnom snagom, stoga smo spremni zapošljavati i zadržavati nove talente i iskustva, pozitivne karakteristike i osobine.

Ukoliko smatrate da svojim obrazovanjem, stručnošću i iskustvom možete doprinijeti još uspješnijem poslovanju naše tvrtke, prijavite se na naše aktualne natječaje ili nam se obratite s otvorenom molbom.

Otvorena radna mjesta
Website by: Play Digital