Kamen d.d. Pazin

Otvorena molba

Vaša prijava prvi je korak u svijet kamena!

Ukoliko ste zainteresirani za rad na određenom radnom mjestu ili nam želite dostaviti Vaše podatke u obliku otvorene molbe, pošaljite nam molbu i životopis:
– putem e-maila: posao@kamen.hr;
– poštanskim putem na adresu sjedišta društva “Kamen” d.d. Pazin, Trg slobode 2, 52000 Pazin (Služba ljudskih resursa).

Ljubazno molimo da u molbi i životopisu navedete sve relevantne informacije i podatke koji će nam olakšati procjenu Vas kao potencijalnog kandidata, a za koje smatrate da će pozitivno utjecati na našu odluku te pridonijeti pozitivnom rezultatu procjene.

Molimo da u životopisu obavezno navedete sljedeće podatke:
radno mjesto za koje se prijavljujete (molimo upisati radno mjesto za koje se prijavljujete temeljem objavljenog natječaja ili „Otvorena molba“);
osobni podaci (ime i prezime, adresa, datum i godina rođenja, kontakt telefona/mobitela, e-mail adresa);
obrazovanje (školska sprema, naziv obrazovne ustanove, stečeno zvanje);
ukupno godina radnog staža po HZMO-u (Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje);
– dosadašnje radno iskustvo (molimo navesti sva dosadašnja zaposlenja – naziv i sjedište poslodavca, vremenski period zaposlenja, naziv radnog mjesta, Vaša zaduženja);
osposobljavanja (npr. rukovatelj viličarom, rukovatelj mosnom dizalicom, rukovatelj utovarivačem..);
informatička pismenost (molimo navedite kojim programima i programskim alatima se služite te u kojoj ste mjeri Vaša informatička znanja primjenjivali u Vašem dosadašnjem zaposlenju);
dodatni tečajevi i edukacije;
posjedovanje vozačke dozvole (molimo navesti kategoriju);
poznavanje stranih jezika (molimo navesti kojim stranim jezikom se služite te da li je znanje stranog jezika dovoljno, dobro, vrlo dobro ili odlično);
preporuke (slobodni ste navesti osobu s Vašeg prethodnog radnog mjesta i njene kontakt podatke kako bi zatražili preporuku o Vama kao zaposleniku, Vašim vještinama i ophođenju prema poslu);
napomena poslodavcu (slobodni ste navesti sve informacije za koje smatrate da će pozitivno utjecati na našu odluku o zapošljavanju, kao i na posao za kojeg ste zainteresirani).

Informacija o korištenju Vaših osobnih podataka
Po primitku Vaše molbe i životopisa, “Kamen” d.d. obrađuje Vaše osobne podatke koje dostavljate u svrhu prijave na natječaj. Dostavljeni osobni podaci obrađuju se povjerljivo i nepristrano na temelju Vaše privole i dobrovoljne prijave u svrhu odabira kandidata sukladno potrebama za zapošljavanjem novih zaposlenika. Dostavljeni osobni podaci čuvaju se u bazi podataka kandidata “Kamen”-a d.d. u narednom razdoblju od 5 godina, a brisanje dostavljenih osobnih podataka iz baze kandidata “Kamen”-a d.d. možete zatražiti pisanim putem na info@kamen.hr.

Postupak selekcije i odabira kandidata

Po primitku prijave, u postupku selekcije kandidata Vaši osobni podaci navedeni u prijavi pažljivo će se sagledati kako bi procijenili ako Vaša stručnost, vještine i iskustvo odgovaraju zahtjevima određenog radnog mjesta. Budući da je za određena radna mjesta potrebno duže vrijeme za potpunu i kvalitetnu obradu i procjenu pristiglih prijava, molimo za razumijevanje ukoliko na naš povratni odgovor čekate nešto duže od očekivanog.

Ukoliko temeljem obrade Vaše prijave procijenimo da ste potencijalno jedan od najboljih kandidata za određeno radno mjesto, bit ćete pozvani na kratki intervju. To će biti prilika da nas dodatno upoznate s Vašim najboljim osobinama, vještinama i sposobnostima te da zajedno prođemo sve teme koje nas međusobno zanimaju. Bit ćete upoznati s našom tvrtkom, preduvjetima i uvjetima radnog mjesta i budućnosti koju možete očekivati ukoliko postanete dio našeg tima.

Često puta intervjuu prisustvuju i osobe koje bi u budućnosti mogli biti Vaši naposredni rukovoditelji i članovi tima, a koji su još od početka bili uključeni u proces obrade i procjene Vaše prijave, upravo iz razloga što se detaljnije želimo fokusirati na potrebne vještine i kvalitete koje određeno radno mjesto traži. Time objektivno pokušavamo stvoriti sliku o Vama kao potencijalno najboljem kandidatu za nas i naše korporativne potrebe i planove, procjenjujući i Vaše poslovne mogućnosti i Vaše osobne karakteristike.

Konačnom selekcijom odabrat ćemo najkvalificiranijeg kandidata za kojeg smo temeljem prijave, intervjua i ostalim alatima provjere procijenili da u potpunosti odgovara zahtjevima određenog radnog mjesta. Odabrani kandidat primit će obavijest o našoj odluci i biti upućen u daljnje korake zapošljavanja.

Bit će nam drago ukoliko odabrani kandidat budete upravo Vi, međutim ukoliko s naše strane ne dobijete pozitivan odgovor, nemojte se obeshrabriti. Vaša prijava i dalje ostaje u bazi podataka kandidata te vjerujemo da će ona biti savršena za neku drugu priliku u budućnosti.

Pozivamo Vas da i dalje pratite našu stranicu Posao u “Kamen”-u kako bi na vrijeme bili informirani o budućim prilikama za ulazak u svijet kamenarstva.

Izrada web stranica: Play Digital