Kamen d.d. Pazin

Business Development and Innovation Croatia

Nova linija za rezinaturu

Ovoga je tjedna ostvarena dugoočekivana realizacija izuzetno vrijednoga projekta pod nazivom – Modernizacija linije za rezinaturu.

Projekt je podržan sredstvima Norveškog financijskog mehanizma 2014-2021, a u okviru programa „Business Development and Innovation Croatia”, koji dodjeljuje bespovratna sredstva hrvatskom privatnom sektoru s ciljem stvaranja dodane vrijednosti i održivog rasta u hrvatskim tvrtkama.

U tom su kontekstu djelatnici našega društva, zajedno s predstavnicima društava koji su u projektu bili od samoga početka, dočekali predstavnike Veleposlanstva Kraljevine Norveške i fonda „Innovation Norway” na službenom prijemu koji se održao u prerađivačkom pogonu Pilana.

Važnost i veličina ovoga projekta pokazatelj je naše kompetentnosti da se suočimo s poslovnim izazovima i gledamo na to kao motivaciju za neke buduće projekte koji su pred nama.

Ponosni smo da smo u ostvarenju svojega cilja došli zajedničkim snagama, kako i priliči jednom timu koji je u ovaj hvalevrijedan projekt uložio puno vjere, vremena i truda.

 

Objavljeno: 23. 6. 2022.

Ostalo iz projekta "Modernizacija linije za rezinaturu"

Izrada web stranica: Play Digital